Új dátum: ekkor csaphat össze Magyarország Bulgáriával

A bolgár szövetség alelnöke tippelt.

Forrás: MTI

Köztudott, hogy a magyar válogatott március 26-án lépett volna pályára Bulgáriában, de a koronavírus átírta a forgatókönyvet. Az utóbbi hetekben több lehetséges időpontról lehetett hallani. Sokan úgy vélték, a mérkőzést június elején pótolhatják. Ezt követően szeptemberi meccset vizionáltak. Most a Bolgár Labdarúgó-szövetség alelnöke jósolt. Emil Kosztadinov úgy kalkulál, hogy novemberben csaphatnak össze Marco Rossi tanítványai Bulgáriával - erről az nso.hu számolt be

Kosztadinovot egyébként nem lepte meg az újabb halasztás. Hozzátette a novemberi dátummal kapcsolatban, hogy az UEFA hivatalos állásfoglalását is meg kell várni. 

A Bulgária-Magyarország meccs győztese majd az Izland-Románia találkozót behúzó együttest fogadhatja, a mérkőzésen eldől, hogy melyik együttes kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra.

Az már korábban biztossá vált, hogy idén nem rendezik meg az Eb-t, a kontinensviadalt 2021-ben bonyolítják le. A következő Európa-bajnokság speciális lesz, hiszen tizenkét város is házigazda lesz. Az egyik rendező Budapest lesz. 

Létszámemelés: érvek mellette, érvek ellene - ELEMZÉS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink