nb1.hu

Ugyanattól a csapattól igazolhat légiós Debrecenbe és Felcsútra

Az egyikük már játszott egy szezont az NB I-ben.

A germanijak.hr értesülései szerint két horvát játékos, Antonio Mance és Karlo Bartolec is távozik az eszéki NK Osijektől, és mindketten az NB I-ben folytatják a pályafutásukat – szúrta ki a zte.hu

Mance már ismerős lehet a magyar szurkolók számára: a 27 éves csatár a 2020-21-es szezonban 30 tétmeccsen 10 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a Puskás Akadéminál, ahol kölcsönben szerepelt. Ezúttal már végleg távozhat, hiszen ebben a szezonban 10 mérkőzésen mindössze 112 percnyi játéklehetőséget kapott: a germanijak.hr szerint az eszékiek mindenben megegyeztek a DVSC-vel, és már csak Mance aláírása hiányzik ahhoz, hogy az NB I 7. helyén álló debrecenieknél folytassa a karrierjét. A szerződése egyébként idén nyáron járna le.

Mindeközben Bartolec a Puskás Akadémiánál folytathatja. A 27 éves, ötszörös horvát válogatott jobbhátvéd szintén 10 meccsen jutott szóhoz ebben az idényben, ő sem számít alapembernek. A korábban a dán Nordsjaellandnál és Kobenhavnnél is megforduló játékost 2024 nyaráig köti szerződés, piaci értéke a Transfermarkt szerint 400 ezer euró.

A horvát élvonalban 3. helyen álló eszékiektől Kleinheisler László is távozott a téli átigazolási időszakban, ő a görög Panathinaikoszhoz szerződött.

FRISSÍTÉS:

Hétfőn mindkét játékost bejelentette az új csapata, részletek és egyéb átigazolási hírek ide kattintva olvashatók.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek