Úgy tűnik, megtalálta új csapatát a MOL Fehérvár exedzője

Erős bajnokságban bizonyíthat.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az nb1.hu-n is olvashattak néhány héttel ezelőtt, hogy Marko Nikolicsra a Lokomotiv Moszkva vetné ki a hálóját. A szerb szakember ennek a szezonnak még a MOL Fehérvár edzőjeként vágott neki, de a Fejér megyeiek novemberben felbontották a tréner szerződését. Egyébként Nikolics nem végzett rossz munkát a Vidinél, hiszen az első idényében bajnoki címig vezette az együttest, majd a 2018-19-es szezonban az Európa-ligában bejutott a csoportkörbe a Nikolics vezette egylet. 

Orosz élcsapat csábítja a MOL Fehérvár exedzőjét - NB1.hu

 

Az rts.rs portál értesülései szerint Nikolics szóbeli megállapodást kötött a Lokomotiv Moszkva elöljáróival. Állítólag Nikolics a következő két szezonban fogja irányítani az orosz alakulatot. Nikolics a rutinos Jurij Szjomintól veszi át a stafétát. 

Марко Николић договорио преузимање московске Локомотиве

 

A Lokomotiv jelenleg a második helyen áll a táblázaton. A gárda 22 összecsapás alatt 41 pontot szerzett, a listavezető Zenittel szemben 9 pont a hátránya. A Lokomotiv Moszkvát 1923-ban alapították meg, története során háromszor nyerte meg az orosz bajnokságot. A Transfermarkt becslése szerint a keret mostani értéke 128,5 millió euró. A Lokomotiv ebben az idényben a BL-ben is rajthoz állt, a D-csoportban három pontot szerzett az alakulat. 

Nikolics egyébként 120 összecsapáson ült a székesfehérváriak kispadján, 69 győzelem mellett 27 döntetlen és 24 vereség a mérlege.
 

Legfrissebb híreink