Úgy fest, Bolla Bendegúz csak nyáron válthat klubot

Ez gyakorlatilag biztosra vehető.

Forrás: Grasshopper Club Zürich/Facebook

Bolla Bendegúz jelenleg a svájci élvonalban szereplő Grasshoppers csapatában szerepel kölcsönben. A 23 éves futballista a mostani idényben tizennyolc tétmeccsen jutott szóhoz, a fellépésein két gólt szerzett, emellett kiosztott két gólpasszt is. 

Bolla játékjogát egyébként az angol Wolverhampton Wanderers birtokolja. A 8-szoros magyar válogatott játékos az nso.hu-nak elmondta, a tavassszal is minden bizonnyal a Grasshopperst fogja erősíteni:

"Most azt mondhatom, kilencven százalék, hogy a tavasszal is a Grasshoppersnél futballozom, aztán jövő nyáron meglátjuk, mit hoz a jövő. A célom természetesen nem lehet más, mint hogy csatlakozzam a Wolverhamptonhoz. Ehhez persze folyamatosan fejlődnöm kell, ezzel tisztában vagyok. Jó lehetőség lett volna, ha elmehetek a válogatott kerethez, Marco Rossi szövetségi kapitány számított is rám a Luxemburg és a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen, de a sérülésem miatt nem utazhattam. Már régóta bajlódom a térdemmel, szerencsére a vizsgálatok nem mutattak ki semmilyen súlyos problémát. Mindettől függetlenül éreztem, nem vagyok százszázalékos állapotban, ezért nem akartam sem a szövetségi kapitányt, sem a csapatot és magamat kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy játszom, de a sérülésem miatt nem nyújtok jó teljesítményt. Öngól lett volna tőlem! Vasárnap utazom vissza a klubomhoz, s újra edzésbe állunk" - nyilatkozta Bolla.

Bolla Bendegúz értékét a Transfermarkt 3 millió euróra becsüli.

Legfrissebb híreink