Már kaphatóak a jegyek a Puskás Arénába az U21 meccsére

Nem lesz meccs előtti helyszíni jegyértékesítés.

Forrás:

A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát - jelezte az MLSZ.

A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott Ausztria ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában, a mérkőzésre szóló jegyek értékesítése november 8-án, pénteken 10.00 órakor kezdődik meg.

A belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában (https://www.jegy.hu/jegyirodak), az egyes irodák nyitvatartási idejében.


A jegyek – elhelyezkedéstől függően – négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért. A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat.

A mozgáskorlátozottak számára ingyenesek a jegyek, míg kísérőik 600 forintért igényelhetnek belépőket az mlsz@interticket.hu címen.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és ezúttal Szurkolói Klub tagjainak nem biztosítunk külön kedvezményeket a vásárláskor. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitjuk meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.

Legfrissebb híreink