U21-es válogatott: újoncok bizonyítottak Gerának - reakció

Márciusban felkészülési meccseket játszanak.

Forrás: mlsz.hu

Az U21-es válogatott tagjai a héten edzőtáborban vettek részt. Gera Zoltán a csapatnak hétfőn 1, kedden 2 edzést tartott, az összetartás pedig szerdán egy edzőmeccsel záródott. Nemzeti együttesünk március 26-án a finnekkel, 4 nappal később pedig az oroszokkal találkozik majd felkészülési mérkőzésen.

Gera dolgát sérülések, betegségek is nehezítették, emellett akadtak olyan játékosok, akik klubkötelezettségük miatt nem vehettek részt az edzőtáborban. Ennek köszönhetően újoncokat is megfigyelhetett Gera, többen az U19-es alakulatból kerültek fel. Gera meg volt elégedve az ifjak teljesítményével.

"Örülök, hogy új játékosokat, köztük néhány fiatalabb labdarúgót is meg tudtunk nézni, ráadásul a három nap alatt többen közülük bizonyították, hogy érdemes számolni velük a jövőben. Hosszabb ideje nem találkoztunk a keret tagjaival, ezért hasznos volt, hogy felfrissíthettük a korábban gyakorolt taktikai elemeket, és kicsit rákészülhettünk az idei első nemzetközi mérkőzéseinkre, a finnek és az oroszok elleni összecsapásokra" - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Gera Zoltán

Így festett az U21-es válogatott kerete:

Kapusok:

Varga Ádám (Duna-Aszfalt)
Hutvágner Gergely (Siófok)

Védők:

Varjas Zoltán (Komárno)
Kovács Krisztián (Győri ETO)
Szűcs Kornél (DVTK)
Tóth Bence (Vasas)
Gergényi Bence (FC Lendva)
Huszti András (Puskás Akadémia)

Középpályások:

Csonka András (Ferencváros)
Hidi Sándor (Vasas)
Kovács Milán (Vasas)
Nyári Patrik (Fehérvár FC)
Szánthó Regő (Ferencváros)
Kovácsréti Márk (Kisvárda)

Támadók:

Skribek Alen (Budafok)
Szabó Levente (Fehérvár FC)
Kiss Tamás (DVTK)
Szabó Máté (Budafok)
Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)

Legfrissebb híreink