U21-es válogatott: számíthat Gera a Dunaszerdahely játékosára?

Schäfer megköszönte.

Forrás: dac1904.sk/hu

A Dunaszerdahely a hétvégén 1-1-es döntetlent játszott a Zsolnával. Az nb1.hu-n korábban már olvashatták a két vezetőedző értékelését. Storck többek között azt mondta, hogy a labda nélküli játékban kell fejlődniük.

Storck elmondta, mit kell még megtanulnia a DAC-nak - reakciók - NB1.hu

 

Társoldalunk, a felvideksport.hu Schäfer Andrással beszélgetett, többek között az U21-es Európa-bajnokság is szóba került, amelyen nem biztos, hogy szerepel a DAC egyik erőssége.

"Szerettem volna ott lenni és játszani a srácokkal. Beszéltük is Zolibával, hogy számít a játékomra. De nagyon szeretném megköszönni neki, hogy ezzel is segíti a karrieremet, hogy engem már oda számol, talán próbál is egy kicsit nyomni a nagyokhoz. Szurkolni fogok a srácoknak, ha behívást kapok az A-válogatottba. Sok mérkőzés lesz még addig, és egyelőre azok mindegyikén kéne győzni" - nyilatkozta a 21 esztendős futballista, aki az A-válogatott mezét már négyszer öltötte magára.

A mieink egyébként a németekkel, a hollandokkal és a románokkal kerültek azonos csoportba. Schäfer esélylatolgatását itt olvashatják:

Schäfer: Abban bízunk, hogy hozzuk a Slovan elleni meccseket

 

Legfrissebb híreink