U21-es Eb: nem csak Zsórit vinné az NB I-ből Románia

Listába szedték a játékosokat.

Forrás:

Társoldalunk, az erdelysport.hu a Román Labdarágó Szövetség egyik írását vette górcső alá. A cikk apropóját az adta, hogy 2023-ban Románia Grúziával közösen rendezi meg az U21-es Eb-t. Összeállítottak egy listát, amin olyan játékosok szerepelnek, akik szóba jöhetnek a tornán. Érdekesség, hogy a 266 futballista között 19 magyar nemzetiségű játékos is akad.

"A listán szereplő legérdekesebb név Zsóri Dánielé. A Budafok csatára, a FIFA Puskás-díjának legutóbbi nyertese ugyanis alig néhány hete mutatkozott be a magyar U21-es válogatottban és többször is elmondta, a magyar színeket szeretné képviselni felnőttként is. Hasonlóan nyilatkozott a Puskás Akadémia tehetsége, Corbu Marius is" - mutat rá az erdelysport.hu.

Corbu Marius mellett több Puskás Akadémia-labdarúgó neve merülhet fel.

"Nem Zsóri és Corbu az egyedüli légiós sem a listán, a 43 külföldön szereplő tehetség közül Tamás Nándor és Vita Dániel a Puskás Akadémia, Simó Csongor és Pál Márton a Zalaegerszeg, Girsik Áron a Dorog, Mitruscsák Leonardo Norbert a Kazincbarcika, Pető Leon pedig a német Mainz játékosa" - hangsúlyozza az erdelysport.hu.

A teljes cikk itt olvasható
 

Legfrissebb híreink