U17: keményen kritizált a magyarok szövetségi edzője - reakció

Főleg a védekezés bosszantotta.

Forrás: mlsz.hu

Nemrég jeleztük, hogy az U17-es női válogatottunk 6-4-es vereségbe futott bele a skótokkal vívott meccsen. A mérkőzésen főpróbát tartottak a mieink a hazai rendezésű Eb-selejtezőre, amelyen a csehek, a norvégok és a bosnyákok lesznek az ellenfelek:

A gólzáporos összecsapás után elég komoly kritikákat fogalmazott meg Schumi Dorottya, a szövetségi edző főleg a védekezés miatt akadt ki:

"Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel, két meccsen nem lehet ennyi gólt kapni, mint amennyit mi kaptunk. Sajnos a védekezésünk katasztrofális volt, nem azért kaptunk sok gólt, mert a skótok jobbak voltak nálunk, hanem azért, mert egymás után követtük el a súlyos egyéni hibákat, amelyeket az ellenfélnek csak ki kellett használnia. Hiába javult a támadójátékunk, annyi gólt nem tudunk rúgni, mint amennyi hátul összehozunk. Az októberi Eb-selejtezők előtt még lesz néhány napunk a közös gyakorlásra, mindent megteszünk, hogy rendbe tegyük a védekezésünket, és szervezettebben, fegyelmezettebben futballozzunk" - idézte Schumi Dorottyát az mlsz.hu.

Magyarország-Skócia 4-6 (2-3)
Magyarország:
Schvirján Dóra – Vas Hajna (Petrovics Petra, 82.), Reszler Eszter (Skotnica Hannah, 46.), Harmat Sára (Bozsik Linett, 46.) – Sydney Koszo – Vincze Borbála, Sinka Napsugár, Csejtei Emília (Kágyi Kíra, 63.), Szarvas Sára – Acsádi Petra, Suták Dorka 
Gólszerzők: Csejtei, Acsádi, Szarvas, Petrovics
 

Legfrissebb híreink