U17-es Eb: mutatjuk a továbbjutást jelentő gólokat - videó

Két főszereplő értékelte Izland legyőzősét.

Forrás:

A portugálok után az izlandiakat is legyőzte a magyar válogatott az írországi U17-es Európa-bajnokságon, így a csoportkör utolsó fordulója előtt eldőlt, hogy első helyen jut tovább a negyeddöntőbe. Az izlandiak elleni találkozó a várt nehéz összecsapást hozta, mert hiába tudott dominálni a mérkőzés nagy részében a csapat, csak a hajrában sikerült belőni a győztes találatot. Az izlandiak elleni Eb-mérkőzést követően az MLSZ TV első gólszerzőnket, Molnár Rajmundot és a védelem oszlopát, Balogh Botondot kérdezte a találkozóról.
 
- Nagyon defenzív futballt játszottak az izlandiak, magas belső védőik voltak, próbálták a fejjátékot erőltetni, mi pedig igyekeztünk a földön játszani, hogy megbontsuk őket középen. A gólnál ez sikerült is, gyönyörű összjáték után szereztünk vezetést – mondta Molnár Rajmund, a mieink első góljának szerzője.
 

A végéhez közeledve egyre jobban nyomtuk őket a kapujuk elé, egyértelműen az volt a célunk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Az oroszok ellen is a legjobb játékunkat kell nyújtani, abba a mérkőzésbe is úgy kell belemennünk, hogy megnyerjük a mérkőzést – tette hozzá Balogh Botond, aki mindkét eddig mérkőzésünkön remek teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében.
 
A magyar válogatott pénteken, magyar idő szerint 18.00 órakor játssza utolsó csoportmérkőzését a már biztosan kieső Oroszország ellen, és már az is biztos, hogy május 13-án a spanyolok vagy az olaszok ellen lép pályára a negyeddöntőben.

Legfrissebb híreink