U17-es Eb: elképesztő portugál verés – reakció

Zavarral kezdtünk a fejekben.

Forrás: MLSZ

A magyar U17-es férfi válogatott Kosznovszky Márk találatával 1-0-ra nyert a portugálok ellen az írországi Eb első játéknapján.
 
 
„A mérkőzés elején volt némi zavar a fejekben, de nem ért bennünket meglepetésként ellenfelünk jó játéka, számítottunk arra, hogy a portugálok dominálni fognak labdabirtoklásban. A szünetben taktikát váltottunk, mert az első félidőben középpályásaink nem tudtak megfelelően kisegíteni a szélekre, és a váltás után sikerült stabilizálni a játékunkat. Tudtuk, hogy lesznek kontralehetőségeink, ez be is jött, és az egyiket góllal tudtuk befejezni. Nagyszerű csapat a portugáloké, ezért ellenük ez a taktika vezetett eredményre, büszke vagyok a játékosokra, hogy megvalósították, amit elterveztünk. Hét tétmérkőzésünkből hatot kapott gól nélkül hoztunk le, ez nem véletlen, a folytatásban is hasonló hozzáállással kell futballoznunk”  – értékelt a mérkőzés után Preisinger Sándor szövetségi edző.
 

A csoport másik meccsén Izland 3-2-re legyőzte az oroszokat. A mieink kedden, magyar idő szerint 12.00 órakor Izlanddal mérkőznek meg.
 

Legfrissebb híreink