U17: elképesztő góleső a magyarok meccsén

Ez volt a főpróba.

Forrás: mlsz.hu

Az MLSZ jelentése:

"Női U17-es csapatunk október 19-25. között a cseh, a bosnyák és a norvég válogatottal méri össze a tudását a hazai rendezésű Eb-selejtezőben. A tétmeccsek előtti utolsó felkészülési összecsapásokon kontinens élcsapatai közé tartozó skót válogatott ellen lépett pályára Schumi Dorottya együttese. A hétfői első összecsapáson a skótok 5-3-ra nyertek Felcsúton, a csütörtöki visszavágó még ennél is több gólt hozott, és ismét a szigetországiak örülhettek a végén.
 
Már az első percekben elkezdtek potyogni a gólok, a skótok kétszer is vezetést szereztek, de a magyar válogatott mindkétszer szinte azonnal egyenlíteni tudott. A 10. percben 2-2 volt az állás, ekkor egy hosszabb gólszünet következett, amelyet a félidő hajrájában a vendégek törtek meg, így 2-3-mal ért véget a játékrész.
 
A fordulás után a mieink harmadszor is egyenlítettek, ezt követően azonban két skót gól következett, amelyekre csak a 85. percben sikerült válaszolni. A lefújás előtt megszületett a mérkőzés 10. találata is, ezt is Skócia szerezte, kialakítva a 4-6-os végeredményt."

Magyarország-Skócia 4-6 (2-3)
Magyarország:
Schvirján Dóra – Vas Hajna (Petrovics Petra, 82.), Reszler Eszter (Skotnica Hannah, 46.), Harmat Sára (Bozsik Linett, 46.) – Sydney Koszo – Vincze Borbála, Sinka Napsugár, Csejtei Emília (Kágyi Kíra, 63.), Szarvas Sára – Acsádi Petra, Suták Dorka 
Gólszerzők: Csejtei, Acsádi, Szarvas, Petrovics

FRISSÍTÉS:

20.50:

Legfrissebb híreink