Tudja a felcsúti edző, hogy mit tett Bognár György

Utóbbi a fiával sem kivételezett.

Forrás:

Csonka lesz a 10. forduló az NB I-ben, hiszen a tegnap estére kiírt DVTK-Újpest meccs elmaradt (az MLSZ a 3 pontot 3-0-s gólkülönbséggel annak a Diósgyőrnek adta, mely gárda nem fogadta el a koronavírus-járvány sújtotta Újpest halasztási kérelmét, ezért a lilák bejelentették, hogy nem utaznak el a meccsre), míg a ma délutánra kiírt Budafok-Honvéd sem kerül megrendezésre, ám a diósgyőriekkel ellentétben a budafokiak elfogadták a kispestiek halasztási kérelmét. Ezt a meccset a jelek szerint vagy december 23-án vagy január 20-án pótolják.

NB I: jön a csonka forduló - RÉSZLETEK - NB1.hu

 

A csonka forduló első meccsére Pakson kerül sor, ahol Bognár György csapata a szerdán a Kispestet legyőző Puskás Akadémiát fogadja. Bognár kinevezése óta szárnyal a Paks, 5 bajnokijából 4-et megnyert, 1-szer döntetlent ért el.

Bognár egyébként a fiával, Istvánnal sem kivételez. A középpályás a karanténból a Honvéd elleni 0-0 alkalmával tért vissza, de mivel az apja sem a játékával, sem az erőnlétével nem volt elégedett, az NB III-as gárdába irányította, melynek tagjaként 2 gólt vágott másnap az összesen hatot kapó Szekszárdnak.

Bognár utána múlt héten a Budafok ellen a mezőny egyik legjobbja volt gólt is szerzett.

„Ellenfelünk szerdán is játszott bajnokit, amit természetesen végigkísértünk. Nincsenek jó formában, ellentétben velünk, viszont ez veszélyes is lehet. Nagyon oda kell majd figyelnünk és koncentrálnunk kell, mert talán azt már mindenki tudja, a tizenkét csapatos bajnokságban gyorsan fordulnak a dolgok. Ki kell használnunk a jelenlegi formánk, de nem feledhetjük el, a Puskás tud jó eredményt elérni, elég, ha csak arra gondolunk, hogy tavaly bronzérmesek lettek. Mindent megteszünk majd azért, hogy újra győzzünk, és hazai pályán tartsuk a három pontot, így jó szájízzel menjünk a válogatott szünetre” - mondta Bognár István a klub honlapjának.

A Puskás Akadémia szerdán nagyon fontos mérkőzést nyert meg az utolsó pillanatban a Honvéd ellen 1-0-ra, Hornyák Zsolt vezetőedző el is mondta a klubhonlapnak, hogy nagyon jót tett a csapatnak a régen várt siker, hiszen a felcsútiak 4 meccsel ezelőtt, még szeptember 25-én győztek utoljára, akkor a Mezőkövesdet múlták felül a Pancho Arénában 1-0-ra.

Akinek nem tetszik, ne hallgassa a Puskás Akadémia edzőjét - NB1.hu

 

„Legelőször is önbizalom, hogy magabiztosan játsszunk, és ne veszítsünk sok labdát az ellentámadások indításakor, valamint az a határozottság, amely megvolt a Honvéd-meccs előtt és közben. Céltudatosan kell futballoznunk, tudnunk kell, mit akarunk, ha a hozzáállás és a csapatszellem olyan erős lesz, mint szerdán volt, akkor Pakson is jó eredményt tudunk elérni” - fejtegette Hornyák saját csapatáról, miközben kollégájáról, Bognár Györgyről azt mondta, hogy „Kétségkívül stabilizálta az együttest, talán azért, mert jól eltalálta a felállást, és jobban illik hozzájuk az 5–3–2-es szisztéma. Az ő szempontjukból a lényeg az, hogy az új edzővel jönnek az eredmények. Remélem, ugyanúgy fel tudunk készülni rájuk, mint a Honvédra, és ugyanolyan sikeresek is tudunk lenni.”

A meccsnek a Paks az esélyese, ám a Puskás Akadémia pár napja bebizonyította a világ és nem csak a labdarúgás egyik legnagyobb igazságát, hogy minden sorozat megszakadhat egyszer...

FRISSÍTÉS:

A zseni villanásai: nagyon kitömték a Puskás Akadémiát - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink