Tőzsér visszatér

2020-ban még nem lépett pályára tétmeccsen.

Forrás: dvsc/facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, a Debrecen rutinos labdarúgója, Tőzsér Dániel a Nyíregyháza elleni januári edzőmeccsen szenvedett bokasérülést, és emiatt kés alá is kellett feküdnie a 34 éves válogatott játékosnak. Tőzsér felépülése a remélt ütemben halad, a középpályás klubjának adott helyzetjelentést állapotáról:

"Kemény időszakon vagyok túl, sajnos nyilván most a rehabilitáción volt a fő hangsúly. Dankó Mihállyal (a rehabilitációs edző lassan húsz éve dolgozik a Lokinál - a szerk.) ilyenkor azért elég komoly edzéseknek kell alávetnie magát az embernek, de ez nyilván normális, és ezúton is köszönöm neki az együtt eltöltött időt és munkát.

Úgy gondolom, hogy keményen dolgoztunk, hála istennek a lábam egyre jobb állapotban van, úgyhogy szerintem rövid időn belül már a csapat rendelkezésére tudok állni.
Pályafutásom elején volt egy talpcsont-törésem amit össze kellett csavarozni, de hála égnek a kisebb sérülésektől eltekintve nem volt komolyabb bajom, sajnálom, hogy ez így, a pályafutásom vége felé megtörtént, de ez is része egy karriernek, ezen is át kell hidalni magát az embernek.

 

Én azt érzem, a csapat azért stabilizálódott kicsit az előző időszakhoz képest, nyilván az utolsó két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, (a DVSC a Mezőkövesdtől és a Pakstól is vereséget szenvedett a bajnokságban - a szerk.) de egy hosszabb útnak az elején tart a csapat, én úgy gondolom letisztázódtak a dolgok a gárdán belül, tiszták a fejek, de nyilván egy elég komoly sérüléshullám után vagyunk, eltiltások is nehezítették dolgunkat."

Korábban Haris Attila sérüléssel bajlódott, és Kinyik Ákos is eltiltását töltötte, a hétvégi Fradi elleni bajnokin meg Pávkovics Bence nem lehet a Lokival, sárga lapjai miatt.

A csapatkapitány szerint azonban ezt a feladatot is meg kell oldania csapatának:

"Mindig az a legerősebb DVSC aki a pályára vonul, nekem meg ilyenkor kicsit az a dolgom, hogy az öltözőben is mindenkinek segítsek, ezt mondom is srácoknak. Jóleső érzés, hogy kikérik a véleményemet, ugyanúgy megvan a napi kapcsolat a fiúkkal, amiben tudok természetesen segítek!"


Tőzsér a DVSC meghatározó játékosa, a csapatkapitány az ősszel 13 mérkőzésen 1099 percet töltött a pályán, és egy gólt szerzett.

A Debrecen két vereség után utazik a fővárosba, és ha a Ferencváros is jobbnak bizonyul Vitelki Zoltánéknál, könnyen a kiesőzóna közelébe sodródhat a Debrecen, amelyet hat pont választja el a 11. helyen álló Zalaegerszegtől.

Legfrissebb híreink