Továbbra sem tudni, mitől állt le a Fradi bajnokának a szíve

Sopron - Másfél hónapja megy a találgatás.

Forrás:

Másfél hónap telt el azóta, hogy leállt Csiszár Ákos szíve, ám az egykori labdarúgó orvosai továbbra sem tudják biztosan, miért következett be a baj. Február 22-én rosszul lett a soproni önkormányzat közgyűlésén, veszélybe került az élete - írta a Blikk.
 
Csiszár a 2000/2001-es szezonban játszott az FTC-ben, bajnok lett a csapattal, de a Sopront, a Győrt és a BVSC-t is megjárta. Később politikai pályára lépett, mellette az SC Sopron klubelnökeként dolgozik és saját vállalkozását irányítja. Az önkormányzati képviselőként tevékenykedő, 2003-ban visszavonuló középpályás szinte minden előjel nélkül lett rosszul, összeesett, újra kellett éleszteni. Először a szombathelyi Markusovszky kórházban ápolták, majd a Soproni Gyógyközpont Rehabilitációs Gyógyintézetének szívszanatóriumába szállították, ahol azóta is erősödik.
 
– Továbbra sem tudni biztosan, mi volt a baj. Akár korábbi influenza szövődménye vagy sportszív is okozhatta. Ákos erősödik, egyre jobban érzi magát. Jó hír, ha ilyen ütemben folytatódik a gyógyulása, rövidesen hazaengedik – árulta el Csiszár Szabolcs, a testvére.
 
Persze, hiányzik Ákosnak az otthona, de jól viseli, hogy sokat kell pihennie.
 
– Gyakran látogatja a család, a szűkebb baráti kör néhány tagja is bemehet hozzá. Szoktunk neki házi kosztot is vinni, nem mintha nagy szükség lenne rá, mert elég jó az ellátás a szanatóriumban. Most arra figyel, hogy egészségesen táplálkozzon, sok gyümölcsöt fogyaszt – közölte a báty.
 

DVTK: előbb fül ketté harapása, most sípcsonttörés - NB1.hu

DVTK: előbb fül ketté harapása, most sípcsonttörés

Legfrissebb híreink