Tovább erősödnek a pletykák Kleinheislerről

Oroszországban már azt is tudni vélik, mennyit áldozna rá a sztárcsapat.

Forrás:

Ahogyan arról mi is beszámoltunk még december elején, a kazah kazfootball.kz úgy értesült, a téli átigazolási időszakban távozik az Asztana csapatától Kleinheisler László, és valószínűleg a Zenitben köthetne ki. Az orosz euro-football.ru január elején már arról cikkezett, hogy a középpályás ára 1.5 millió euró környékén lehet, ami nem jelenthet akadályt a Zenit számára.
 
„A kazah klubjában kulcsemberré váló, az Európa-ligában is bizonyító Kleinheisler szerződtetése rejt magában némi kockázatot azok után, hogy korábban a Werder Bremennél nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de másfél millió euró nem pénz a Zenit számára, és egy viszonylag fiatal játékos megér ennyi rizikót” – fogalmaz a 24 éves magyar futballistával kapcsolatban az orosz portál, amelynek cikkét több kazah oldal is idézi.
 
A Transfermarkt adatai alapján Kleinheislerért 750 ezer euró környékén fizetett az Asztana, így nem kizárt, hogy másfél kétmillió euró közötti összegért hajlandóak lennének megválni tőle, még ha szakmailag elégedettek is vele. Bár sajtóinformációk szerint konkrét ajánlatot még nem kapott játékosáért az Asztana.
 
Ha összejön a transzfer, ő lesz a második magyar játékos Huszti Szabolcs után, aki magára öltheti a Zenit mezét. 

Legfrissebb híreink