Török sztárcsapat viheti a MOL Fehérvárral hírbe hozott játékost

A szezon végén lejár a szerződése.

Forrás: hajduk.hr

Az nb1.hu-n több cikkünkben is foglalkoztunk azzal, hogy Hamza Barry a MOL Fehérvár csapatában folytathatja a pályafutását - erről több horvát lap is cikkezett korábban. A 25 esztendős futballista játékjogát jelenleg a Hajduk Split birtokolja, de a kontraktus a szezon végén lejár. A labdarúgó eddig 13-szor szerepelt a gambiai válogatottban. A Transfermarkt 700 ezer euróra becsüli Barry értékét.

A középpályás török sajtóhírek szerint mégsem Magyarországra igazol. Állítólag a Besiktas már megállapodott a játékossal, már csak Sergen Yalcin vezetőedzőnek kell rábólintania az üzletre. A Besiktas elöljárói szeretnék megerősíteni a középpályás sorukat, ezért lenne szükségük Hamza Barryre. Barry eddig 129 meccset játszott a Hajduk Splitben, a meccsek során 10 gólt szerzett, emellett 11 gólpassz fűződik a nevéhez.

Beşiktaş, Hamza Barry ile her konuda anlaştı

 

Az 1903-ban megalapított Besiktas eddig 14 alkalommal nyerte meg a török bajnokságot, legutóbb 2017-ben ülhetett fel a trónra. 

Korábban a Hajduk Split sportigazgatója, Ivan Kepcija is elismerte, hogy Barry szintet akar lépni, ezért távozni fog a horvát alakulattól. 

Úgy tűnik, valóban csapatot vált a MOL Fehérvár kiszemeltje - NB1.hu

 

Barry egyébként ismerős lehetne a MOL Fehérvár vezetőedzőjének, Joan Carrillónak, hiszen amikor a szakember a Hajdukot irányította, a labdarúgó a spliti alakulatot erősítette. Sőt, Futács Márkó is volt Barry csapattársa.

 

Legfrissebb híreink