Törőcsik András tesztje pozitív lett – részletek

Hétvégén szállították kórházba az ikont.

Forrás: Blikk

Mint beszámoltunk róla, az Újpest és az egyetemes magyar labdarúgás legendás, 45-szörös válogatott labdarúgója, Törőcsik András szombaton kórházba került. 

Az egykori kiváló játékos, aki a mai napig az Újpest-drukkerek egyik legnagyobb kedvence, több mint tíz nappal ezelőtt elhagyhatta a Honvéd kórház budakeszi rehabilitációs intézetét, ahol már évek óta töltötte hétköznapjait. Méghozzá azért, mert a járvány miatt az intézményben nem végezhette el az erőnléti edzéseit.

Törő viszont néhány nappal ezelőtt belázasodott, kiújult egy korábbi egészségügyi problémája is, ezért mentővel kórházba szállították. Hétvégén elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, melynek eredménye sajnos pozitív lett – jelezte a Nemzeti Sport.

A futballista nővére, Törőcsik Éva hétfő délelőtt kapott tájékoztatást az érintett hogylétéről, az ügyeletes orvos elmondta, a koronavírusra gyógyszert kap, de a korábbi emésztőrendszeri probléma kezelését csak a pontos kórisme megállapítása után kezdhetik el. Gyomortükrözésre van szükség, de megvárják, amíg lemegy a láza.

Törőcsik András jelenleg nincsen lélegeztetőgépen.

Legfrissebb híreink