Torino-DVSC: időjárási tényező kérhet szerepet magának

Többen lehetnek bent a meccsen a szurkolók.

Forrás:

A Torino ellen folytatja a szereplését a Loki, jó hír a debreceni és a magyar foci kedvelőinek, hogy a találkozót élőben közvetíti majd az M4 Sport. A mérkőzés csütörtökön este, 21 órakor kezdődik.
 
Azt a mérkőzés, melyen kétezerrel többen lehetnek bent.
 
ÍME, A LOKI BEJELENTÉSE AZ ÜGGYEL KAPCSOLATBAN:
 
 
„Jó hír szurkolóinknak, hogy csütörtökön az M4 Sport élőben közvetíti a Torino FC – DVSC Európa-liga selejtezőmérkőzést.
 
Mint ismert, az Alessandriában rendezendő találkozó 21 órakor kezdődik.
 
Kétezer széket szereltek fel az alessandriai stadionban, és az UEFA is áldását adta arra, hogy többen legyenek a mérkőzésen, így maximum 6000 néző előtt léphetnek majd pályára a csapatok csütörtök este az El-selejtezőben. Mint ismert, a Loki-szurkolók számára 350 jegyet biztosít a rendező klub.
A Torino FC is javában készül a találkozóra. Ellenfelünk vezetőedzője, Walter Mazzarri hétfőn a mérkőzés helyszínén, a Stadio Giuseppe Moccagatta stadionban vezényelt edzést játékosainak. A klub honlapja szerint az erőnléti edzés után technikai és taktika feladatokat végzett a torinói csapat.
 
Az előrejelzések szerint igen meleg lesz csütörtökön. Este 9 órakor is legalább 34 fokos hőség várhat a két gárdára.”
 
 
Ismerve a Loki, erre a mérkőzésre is ellátogató fanatikusait, biztosak lehetünk benne, hogy a meleg nem lehet kifogás a részükről.

Legfrissebb híreink