Torghelle katlan-hangulatban bízik a Sporting ellen

Budapest – Vaszilisz: A Bernebéuban parádéztak, amikor utoljára láttam őket.

Forrás:

Megnyitja kapuit az MTK labdarúgócsapatának otthona, az új Hidegkuti Nándor Stadion, melyet csütörtökön, egy MTK- Sporting Lisszabon barátságos találkozóval avatnak fel.

 

A mérkőzésre a kék-fehérek két játékosa, Torghelle Sándor és Kanta József, valamint az együttes vezetőedzője, Teodoru Vaszilisz is nagyon várja a szurkolókat.

 

– Nagyon várjuk ezt a napot, több mint két évig nem volt saját otthonunk. Mindig el kellett mennünk vendégstadionokban – a Vasas, a Puskás és a Bozsik Stadionba –, ami elég nehéz volt, de hála istennek jól jöttünk ki ebből a több mint két évből. Már nagyon várjuk, hogy újra haza környezetbe tudjunk játszani a szurkolóink előtt– mondta Torghelle Sándor az M4 Sportnak. – Egyszer voltunk eddig bent a stadionban, a pályát már megnéztük. Remélem, hogy a szurkolók olyan hangulat csinálnak majd, amitől katlan-hangulat lesz.

 

– Reméljük, minél többen lesznek, hiszen az MTK-nál mindig sarkalatos kérdés, hogy mennyi ember lesz – mondta a csapatkapitány, Kanta József. – Bízunk benne, hogy ez meghozza a szurkolóink kedvét, vagy hogy új szurkolók is érkeznek majd. Biztos vagyok benne, hogy sok ember lesz majd hétről-hétre, persze ezért mi is tehetünk, hiszen úgy kell futballozni, hogy becsalogassuk az embereket.

 

– Azt gondolom, hogy a fiataloknak és Sanyiéknak is nagy élmény lesz a meccs, hiszen egy BL-csapatról beszélünk, akik a Bernebéuban parádéztak, amikor utoljára láttam őket. Közelről ilyen sztárokkal nagyszerű élmény lesz futballozni. Mindenkinek lehetőséget szeretnék adni, a tizennyolc éveseknek és az idősebbeknek is. A második félidőben lesznek fiatal tehetségek, hogy szokták ők is, meg a szurkolók is őket– tette hozzá Teodoru Vaszilisz az MTK edzője.

Legfrissebb híreink