Topolya-FTC: mit gondol a fiatalok játékáról a Fradi edzője? - reakciók

Az ellenfelet is dicsérte Peter Stöger.

Forrás:

Pénteken már olvashattak arról az nb1.hu-n, hogy a Fradi a Topolya otthonában játszott stadionavató mérkőzést. A találkozót a topolyaiak nyerték meg 2-1-re.

A meccs után Peter Stöger többek között a fiatalok teljesítményét is értékelte.

"Büszkék vagyunk, hogy a mi csapatunk lehetett az első ellenfél ebben a stadionban. Remek meccs volt, mindkét félnek sok esélye volt a gólszerzésre. Sok fiatalunk játszott itt, ez jó lehetőség volt számukra, összességében elégedett vagyok velük. Az 1-1-es döntetlen természetesen jobb eredmény lett volna, de gratulálok az ellenfélnek a stadionavatón elért győzelméhezz. Ez egy nagyszerű stadion, Budapesten talán a miénk nagyobb, de ez is nagyon szép, büszkék lehetnének rá. Sok osztrák csapat szeretne ilyen arénát. Az ellenfélnek megvannak a minőségi játékosai, nem meglepő, hogy a TSC a szerb bajnokság második helyén áll" - idézi Stögert a fradi.hu.

A szakember mellett Vécsei Bálint is összegezte a találkozót:

"Jó iramú mérkőzés volt, az volt a célunk, hogy 90 percet játszunk, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból. Megvoltak a helyzeteink, ezekkel jobban kellett volna gazdálkodnunk, de kiegyenlített volt a mérkőzés. Egy nagyon jó minőségű pályán egy jó csapattal játszottunk" - nyilatkozta az FTC gólját szerző futballista.
 

Legfrissebb híreink