Topolya: egyeztetnek az új edzővel, távozhat a kulcsember

Akinek a neve a magyar válogatott kapcsán is felmerült.

Forrás: FK TSC

Szabó Zoltán tragikus halála után folynak az egyeztetések a Topolyánál, hogy ki legyen a csapat új edzője. A vezetőség szerdán megjelentetett egy közleményt, ezt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

"A TSC még nem egyezett meg egyetlen jelölttel sem az első csapat vezetőedzői posztját illetően, jelenleg megbeszélések folynak több szakemberrel is.

„A klub vezetősége több jelölttel is kapcsolatba lépett már, többek között Krstajić Mladennel is beszéltünk, de még semmi nincs eldöntve. Szeretnénk a jelölteknek is és magunknak is egy kis időt engedni, hogy átgondoljuk a dolgokat, hiszen a klubunk számára a lehető legjobb megoldást szeretnénk megtalálni" - mondta Zsemberi János, a TSC elnöke."

A klubbal kapcsolatos további hír, hogy szerb sajtóhírek szerint távozik a kulcsembernek számító, az utóbbi időszakban kevesebbet játszó, az előző idényben gólkirályi címet is szerző Szilágyi Vladimir. A 27 éves, nyáron a magyar válogatottal is szóba hozott támadó (aki korábban elmondta, ha az MLSZ megkeresi őt, nagyon szívesen játszana a nemzeti csapatban) a dél-koreai Gangwonnál folytathatja pályafutását januárban. 

Szilágyi korábban a Nemzeti Sportnak így fogalmazott, "szeretnék még egy lépcsőfokkal feljebb lépve külföldön futballozni, s kiemelten fontos nekem a megfelelő anyagi háttér megteremtése a családomnak. A koronavírus-járvány miatt jószerével minden lelassult a futball világában, egyelőre nem tudom, hol folytatom a pályafutásomat."

Az átigazolás díja mintegy 150 ezer euró lehet.

Legfrissebb híreink