Topolya: bajnokverés, Európa-liga, erősítések

A szerb bajnoknál gond van a fejekkel.

Forrás: crvenazvezdafk.com

Mint ismert, a Topolya hazai pályán 2-1-re legyőzte a már biztosan bajnok Crvena Zvezdát. Ezzel a győzelemmel a harmadik helyre lépett előre a tabellán a Topolya, megelőzve az újvidéki Vojvodinát. Szabó Zoltán a meccs után elmondta, hogy hittek magukban, míg a Zvezda mestere mentális nehézségekről beszélt.

 

Csodás Topolya-siker a bajnok ellen! - NB1.hu

 

 

Így nyilatkoztak a trénerek a meccs után:

Szabó Zoltán(Topolya): ,,A szerb bajnok, a legjobb szerb csapat ellen nagyon nehéz játszani, de a fiúk megmutatták, hogy felnőttek a feladathoz, és fényes győzelmet arattak. Kellett a sikerhez az önbizalom, amelyet a jó idény adott, s hogy higgyünk magunkban. Hogyan tovább? Még van egy mérkőzés a bajnokságból, aztán az Európa-liga-selejtezőre kell felkészülnünk, biztos szükség lesz majd egy-két erősítésre.”

Dejan Stankovic (Crvena Zvezda): ,,Egy mentálisan nagyon megterhelő meccsünk volt szerdán, ami meg is látszódott a mai meccsen. Figyelmetlenek voltunk a meccs elején, kaptuk két gyors gólt, de azért láttam jó dolgokat is. Hamarabb is szerezhettünk volna egy gólt és az nagyban befolyásolta volna a meccset. Fejben van a legnagyobb gond, súlyos hibákat vétettünk, de már vége van a bajnokságnak. Ezeken kell dolgoznunk, hogy javítsunk rajtuk. A második félidő sokkal jobban tetszett. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez."

Legfrissebb híreink