Tököli ellen a ZTE

Visszatérhet az egyik gólfelelős.

Forrás: halasmedia.hu

Tököli Attiláék fogják vendégül látni Kiskunfélegyházán a ZTE együttesét, holnap pótolják a hétvégén elhalasztott meccset.

A kiskunfélegyháziak idén még veretlenek, 4 győzelmük mellé 3 döntetlen párosul és az így gyűjtött 15 ponttal a tabella 3. helyét foglalják el. Legutóbb 1964-ben látogatott NB I-es klub a megye I-es csapathoz, az akkor még Kiskunfélegyházi Vasas az MTK-t fogadta. A közel 5000 néző előtt megrendezett meccsen kiesett a kupából az MTK.

A kiskufélegyháziak játékos-edzője Koncz Zsolt, így nyilatkozott a holnapi meccsről:

,,Ünnepet szeretnénk nem csak magunknak, hanem a kiskunfélegyházi sportnak, mert ezt a mérkőzést szerintem így kell felfogni. A ZTE profi csapat, fizikálisan nem tudjuk felvenni velük a versenyt. A futballban vannak csodák, mi erre készülünk, de erről nem beszélünk. Lehet, hogy kapunk egy hatost, de az is lehet, hogy szorossá tudjuk tenni a mérkőzést. Nálunk több negyven év fölötti játékos futballozik, de a labda pattan, majd meglátjuk, merre. Tököli Attila, Szabó Attila, vagy akár én is, akik játszottunk magasabb osztályban már elértünk valamit, de ez a lehetőség már nem rólunk szól, hanem a fiatalokról, arról, hogy tudjuk őket segíteni. Mi, az öregek azért vagyunk még a pályán, mert jó a társaság és szeretünk focizni."

A ZTE nem szerepel eddig olyan jól az NB I-ben, mint az ellenfele a megyei bajnokságban. 1 győzelem és 1 döntetlen mellett 4 vereséget szenvedtek és az eddig gyűjtött 4 pont a 10., még épp nem kieső helyre elég jelenleg. Hétvégén a Ferencvárostól kaptak ki hazai pályán 2-1-re, az NB I. 2. fordulójának pótlásán. A gyenge kezdés ellenére nem szabadna, hogy veszélyben forogjon a vendégek továbbjutása, de a hazaiak megnehezíthetik a dolgukat.

Babati Benjámin, aki sérülése után szeretne visszatérni, így nyilatkozott a zaol.hu-nak:

,,Szerdán kispados leszek, azt gondolom, hogy valamennyit játszok, de ezt majd a szakvezetés dönti el. Őszinte leszek: már hiányzik a játék… Vasárnap is ugyanaz volt az érzésem, mint a legutóbbi bajnokság végén, amikor nem tudtam ott lenni a pályán és segíteni. A lábam szerintem már teljesen rendben van, most inkább fejben kell rákészülnöm a visszatérésre. El kell felejtenem, hogy valami van, valami sérülés nyoma maradt ott a lábamban, most ez a legfontosabb. Szombaton, a Paks elleni meccsen is szeretnék a keretben lenni, ám előtte szerdán magabiztosan nyerni kell."

Legfrissebb híreink