Tobol-Ferencváros: van, aminek örül Hajnal Tamás - reakció

Intelem a visszavágóra.

Forrás: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

Mint arról többször is beszámoltunk, a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében, szerdán 0-0-s döntetlent játszott a kazah Tobol vendégeként.

A meccs után Hajnal Tamás, a zöld-fehérek sportigazgatója az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott, hogy a várakozásnak megfelelően nehéz mérkőzés volt a kazah bajnok ellen, amely már ritmusban van - jelezte az MTI.

"Nekünk ez volt az első tétmérkőzésünk a szezonban, ez mindig nagyon nehéz, nem tudni, hogy pontosan hol állunk, úgyhogy örülünk, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Természetesen nyerni szerettünk volna, emiatt nem vagyunk elégedettek. Nagyon fontos tanulságokat kell ebből a mérkőzésből leszűrni, és bízom benne, hogy hazai pályán a továbbjutást ki tudjuk harcolni" - mondta. Hozzátette: a visszavágón fontos lesz, hogy a csapatrészek jobban működjenek együtt, kevesebb hibával játsszanak és a pozíciós játék jobb legyen.

"Az ellenfél játékosai a párharcokat keresik, abban nagyon tapasztaltak, minden eszközt bevetnek, hogy kizökkentsenek minket a ritmusból. Mentálisan erősnek kell lennünk nagyon, hogy ne hagyjuk, hogy ezt megtegyék, és természetesen minőségben a labdával, a támadásokban sokkal veszélyesebben és nagyobb átütőerővel kell majd játszanunk" - hangsúlyozta.

Legfrissebb híreink