Többet nyert az egyik legjobbja miatt a Honvéd egy kupameccsnél

Enisz Ben-Hatira elkezdte meghálálni a bizalmat.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, első mérkőzés
Duna Aszfalt TVSE-Honvéd 0-1
Gólszerzők: Ben-Hatira (35.)
Tiszakécske VSE: Helesfay – Benkó, Kardos, Csáki, Polyák – Szabó L., Horváth A. (Kocsis, 63.) – Huszti (Károly, 70.) A., Gréczi G., Kirchner – Gréczi M. (Szabó D., 46.) Vezetőedző: Szabó István
Budapest Honvéd: Horváth A. – Temesvári, Lovric, Dino – Fousseni, Banó-Szabó, Nagy G., Ben-Hatira (Gazdag, 69.), Uzoma – Májer, Tischler (Cipf, 61.) Vezetőedző: Supka Attila
 
Enisz Ben-Hatira, aki Berlinben volt Dárdai Pál játékosa is, elsősorban a botrányairól maradt meg a futballbarátok emlékezetében, pedig focizni is tud. A kispesti vezetők, amikor leigazolták, elmondták, tudják, milyen múltja van, de őket az érdekli, milyen teljesítményre képes és mit fog majd nyújtani a Honvéd mezében.
 
Teljesen jogos hozzáállás az elöljárók részéről.
 
És a támadó elkezdte meghálálni a bizalmat, mert az ő góljával nyertek ma a fővárosiak Tiszakécskén. Horváth Andrásnak, a vendégek kapusának is meg kellett villantania a tudását, főleg a végén, azaz nem volt sétagalopp a történet, de hát elméletileg egyik 1-0-s siker sem az a világon.
 
Meglátásunk szerint viszont a Honvéd sokkal többet nyert, mint egy kupameccs, mert a csapat végtelen tüdejű, szívű és munkabírású középpályása, Nagy Gergő ismét a pályán lehetett. Ha nincs semmi baja, továbbra is bevethető lesz, élete formájában lévő Ben-Hatiránál is nagyobb segítséget jelent majd a Kispestnek.
 
És ebben halál biztosak vagyunk!
 
Visszavágó 1 hét múlva lesz.

Legfrissebb híreink