Több millió forintot gyűjtöttek a diósgyőri ultrák

Hivatalos közlemény.

Forrás: Ultras Diósgyőr/Facebook

AZ ULTRAS DIÓSGYŐR AZ ALÁBBI KÖZLEMÉNYT KÜLDTE A HONLAPUNKNAK:

,,TISZTELT SZURKOLÓTÁRSAINK!
7.141.500 FORINT!!!!! HÉTMILLIÓ-EGYSZÁZNEGYVENEGYEZER-
ÖTSZÁZ FORINT!!!!! 

Ennyit pénzt gyűjtöttünk, gyűjtöttetek össze arra a kezdeményezésünkre, amellyel a leukémiás, 6 éves Bianka gyógyulására hirdettünk meg, amely összegből közös összefogás eredményeként, annak a hatalmas megmozdulásnak köszönhetően, nem csak ennek a Kislánynak, hanem több hasonló sorsú miskolci kisgyermeknek is segítséget tudunk nyújtani, hogy egészségesek legyenek!

Egy pillanatra most legyünk magunkra, Diósgyőr Szurkolókra, s azokra is büszkék, akik klubhovatartozástól függetlenül, bármely sportág szeretete mellett, vagy anélkül is, önzetlenül felajánlottak kisebb, - vagy nagyobb összeget, mert itt most minden egyes forint számít, kis életeket menthet meg!

Külön is meg kell említenünk José Luque-t és Márkvárt Dávid-ot, akik ezúttal is emberi nagyságukról tettek tanúbizonyságot és hívó szó nélkül egyedi mezüket ajánlották fel a nemes cél érdekében! 

Nem tudunk mást írni MINDENKINEK, csak hogy: KÖSZÖNJÜK!!!

Mint ahogy köszöni ezt a példátlan összefogást, illetve az 1.500.000 forintot Bianka és Édesanyja, Renáta is.

5.641.500 forinttal van lehetőségünk továbbá támogatni a "Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványt" (www.tegyunkleukemia.hu), akik ezzel az összegel a Biankához hasonló, miskolci gyermekek gyógyulását segítik majd. Az alapítvány kuratóriumának vezetője, Bajzát Krisztián is csak elismerését fejezte ki az Ultras Diósgyőrnek, s azoknak az ezreknek, akik adományukkal segítőkezet nyújtottak. 

DIÓSGYŐR TOVÁBBRA IS VELED BIANKA, S MINDEN HASONLÓ BETEGSÉGGEL KÜZDŐ GYERMEKKEL, SORSOTOKAT FIGYELEMMEL KÍSÉRJÜK! 

GYÓGYULJATOK MEG!!!"

Legfrissebb híreink