Több időt töltött volna a Honvéd játékosa a családjával, de nem így

Esténként nem kell altatni a focistát.

Forrás: honvedfc.hu

Kálnoki-Kis Dávid és párja pont úgy tervezték, hogy több időt töltenének együtt, azonban nem így, ahogy most. A koronavírus-járvány miatt minden labdarúgó otthon készül, A Honvéd játékosa jól érzi magát otthon. Feleségével a második gyermeküket várják, családja körében szalad az idő.

Napi rutinjáról ezt mondta el Kálnoki-Kis:

„Hiányoznak az edzések, hiányzik a foci, és nemcsak a sikerek, hanem a hangulat, a közösség, a csapat is. Próbálunk tartani egyfajta napirendet, hogy azért legyen kerete a napjainknak, bár egy órával tovább alszunk, mint amikor volt óvoda, és nem az óraátállítás miatt. Reggeli után kimegyünk Laurával játszani a kertbe, illetve rajzolunk, énekelünk, az óvodája küld különböző fejlesztő programokat. Délután, amíg Laura alszik, elmegyek edzeni, itt Budaörsön az erdőben tudok futni, emellett pedig elvégzem az erősítő programot is, aztán folytatódik a buli, jöhet újra a játék. Tartalmas napjaink vannak, tíz óra körül már csak bedőlök az ágyba.”

 

 

A labdarúgó lánya nagyon szeret festeni, Laura napjának szerves része. A múlt héten a víz és a víz fontossága volt a téma az oviban, így a hét folyamán vízi állatokat festett a család. A vízi élőlények mellett az apukáját is lerajzolta már a kislány, éppen amikor gólt lőtt. Kálnoki-Kis Dávid a bajnokságban a ZTE, míg a Magyar Kupában a Dunaharaszti ellen talált be.

Legfrissebb híreink