Több csapat is leigazolná Bőle Lukácsot

Visszatérne a ZTE-hez?

Forrás: fradi.hu


A Ferencváros az előző héten jelentette be, hogy Bőle Lukács távozik a csapattól. A futballista szerdán a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt a vendége. Bőle elmondta, több magyar kérője is van, de konkrét csapatneveket nem akart elárulni.

Jelen állás szerint Bőle csak januárban léphet pályára hazánkban tétmeccsen, de arra is rávilágított, hogy az edzésekbe bármikor becsatlakozhat. Jelenleg egyénileg készül, de az is felvetődött, hogy valamelyik gárdánál kér lehetőséget a tréningezésre. 

Bőle a Fradival kapcsolatban elmondta, sikeres időszakot töltött a zöld-fehér klubnál, ezt támasztja alá a két bajnoki cím is. Jó döntésnek tartja, hogy igent mondott az FTC-nek. 

A beszélgetés végén a Zalaegerszeg is szóba került. A 30 éves labdarúgó az előző szezonban kölcsönben szerepelt a kék-fehéreknél, a bajnokságban három góllal segítette az egerszegieket. Bőle kijelentette, szívesen visszatérne a ZTE-hez, mivel jól érezte magát a csapatnál. Hozzátette, a szurkolók is visszavárják őt. Az is kiderült, hogy tárgyalt az egerszegiekkel, de nem tudtak megegyezni. 

Legfrissebb híreink