Több csapat is csábította a Viditől távozó légióst

Örömhírről is beszámolt.

Forrás: molfehervarfc.hu

Anel Hadzic 85 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, a meccsek során 11 gólt termelt. A MOL Fehérvár a tavasszal bontotta fel a bosnyák futballista szerződését, aki jelenleg is szabadon igazolható. 

A labdarúgóval a meinbezirk.at portál készített interjút, a beszélgetés során Hadzic a fehérvári időszakáról is beszélt.

"Nagyon szép időszakot töltöttem Magyarországon, a Vidivel bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhettem. Budapesten éltem, ami 65 km-re van Székesfehérvártól. Budapest gyönyörű város. Szerettem volna maradni, de a dolgok máshogy alakultak" - mondta a 31 esztendős játékos, aki a bosnyák válogatottban 14 alkalommal szerepelt.

Hadzic korábban a Riedben és a Sturm Grazban is szerepelt. Állítólag előbbi együttesnél újra felmerült a neve.

 

"Tárgyaltam a Ried vezetőivel, és bizakodó voltam. Az elöljárók és a szakmai stáb tagjai végül olyan terveket állítottak fel, amibe nem fértem bele" - hangsúlyozta Hadzic, aki hozzátette, indiai csapatok is csábították. 

 

Hadzic annak ellenére, hogy jelenleg nincs együttese, boldog lehet, hiszen hamarosan apa lesz.

"A feleségem Bécsben fogja világra hozni a gyermekünket" - nyilatkozta Hadzic, aki a WSC Hertha alakulatánál készül. Érdekesség, hogy ebben a klubban futballozik testvére is.

Anel Hadzic: „Ich wäre bereit gewesen, wieder für Ried zu spielen"

 

Legfrissebb híreink