Tiszakécske-Újpest: Oenning öröme, Visinka sem szomorú - reakciók

Jó napot fogott ki a hazai gárda.

Forrás: ujpestfc.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Magyar Kupa 3. fordulójának szombat délutáni találkozóján az Újpest magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott az NB II-es Tiszakécske vendégeként.

A találkozó lefújását követően így értékeltek a vezetőedzők:

Visinka Ede (TLC): Megérdemelten nyert az Újpest, ez nem kérdés. Nagyon jó egyéniségeik vannak. Próbáltunk kellő ellenállást tanúsítani. Az első félidőben a kapusunk hárított egy tizenegyest, ám a szabad- és szögletrúgásoknál mindig fölényben voltak a lilák. Gratulálok az Újpestnek, mert teljesen megérdemelten nyertek, de nem vagyok elégedetlen a csapatunk játékával, mert mutattunk szép dolgokat, jól küzdöttünk."

Michael Oenning (Újpest): Nem volt egyszerű mérkőzés, örülök a továbbjutásnak. A Tiszakécske nagyon jó napot fogott ki. Nem adták fel a játékosai egy percre sem a küzdelmet. Még akkor sem, amikor a második gól után már lehetett tudni, hogy megszerezzük a továbbjutást."

Tiszakécskei LC – Újpest FC 0–3 (0–1)

Tiszakécske, 750 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Becséri Gergely, Ring Kevin)

Tiszakécskei LC: Tajti N. – Vachtler, Végső, Kiprich D. (Oláh M., 14.), Csáki, Gyurján B. (Uzoma, 59.) – Albert Á., Horváth A., Pál (Kovács B., 59.) – Zádori (Szalay Sz., 66.) , Kalmár F. (Simon M., 66.)

Újpest FC: Pajovics (Banai, 76.) – Pauljevics (Simon K., 58.), Kastrati, Kutrumbisz (Csongvai, 62.), Diaby, Antonov – Croizet (Stieber Z., 58.), Mack (Katona, 58.), Mitrovics – Viana, Beridze

Gólszerző: Diaby (0–1) a 38., Diaby (0–2) az 53., Beridze (0–3) a 60. percben

Kiállítva: Csáki R. a 89. percben (második sárga után)

FRISSÍTÉS, 21.03:

Legfrissebb híreink