Tiszakécske-Újpest: az edző és Duchatelet sem köntörfalazott

Bókokat kaptak az újpestiek.

Forrás: Újpest/Facebook

Szombaton bemutatkozik a MOL Magyar Kupa idei kiírásában a címvédő Újpest is. A lila-fehér együttes a Tiszakécske otthonában vendégeskedik. A tiszakécskeiek eddig nem remekeltek az NB II-ben, hiszen csak két pontjuk van, így az utolsó helyen állnak a tabellán.

Visinka Ede a baon.hu-nak elmondta, hogy az ellenfelük a párharc esélyese.

"Láttuk az Újpest játékát, nagyon sok jó játékos szerepel benne, ők a tavalyi kupagyőztesek, és egyértelmű favoritjai a mérkőzésnek, ez nem kérdés. Nekünk a bajnokság a prioritás, de természetesen hazai pályán, hazai közönség előtt megpróbáljuk kihozni a maximumot magunkból. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok is lehetőséget kapnak, akik eddig kevesebbet játszottak. Tisztes helytállásban gondolkodunk. Reméljük, hogy a Szombathely ellen mutatott játékunkat, még ha nem is nyertünk, de meg tudjuk ismételni az Újpest ellen is" - mutatott rá Visinka.

Az nb1.hu pénteken az Újpest tulajdonosával készített egy interjút, amiben arra is rákérdeztünk, hogy mi a csapat célja idén az MK-ban.

"Tekintettel az FTC fölényére a bajnokságban, a kupa megnyerésére kell összpontosítanunk, ha nyerni szeretnénk. Eddig abban a majdnem 10 évben, amit Újpesten töltöttem, három alkalommal nyertük meg a kupát, azonban a bajnokságot még egyszer sem. Nem mellékesen az érkezésem előtti tíz évben sem nyert bajnoki címet a csapat és kupát is csak egyszer, még 2002-ben" - fogalmazott Roderick Duchatelet.

A Tiszakécske-Újpest 18 órakor kezdődik. 
 

Legfrissebb híreink