Thomas Doll bajnokcsapathoz igazolt

Új klubja már be is mutatta. FRISSÍTVE

Forrás:

A ciprusi bajnokcsapat, az APOEL vezetőedzője lesz Thomas Doll, a Fradi korábbi trénere - jelentette be a klub vezetősége.

Dollt, mint egykori kitűnő játékost mutatja be a klub közleménye, felsorolva edzői pályafutása eddigi állomáshelyeit is. Az APOEL a Quarabag elleni keddi BL-selejtező első meccsén hazai pályán kapott ki 2-1-re, márpedig a klub célja a BL-csoportkörbe kerülés, ezért is döntöttek a váltás mellett.

 

FRISSÍTÉS: 14.54:  MTI JELENTÉSE

A tíz hónappal ezelőtt kinevezett olasz szakvezetőnek azt követően kellett távoznia, hogy csapata kedden házigazdaként 2-1-re kikapott az azeri Qarabag együttesétől a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első meccsén. A visszavágót jövő kedden rendezik.
    

A 28-szoros bajnok klub közleménye szerint Tramezzani szerződését kölcsönös megállapodással bontották fel. Az edző a mérkőzés után kijelentette, teljes mértékben vállalja a felelősséget a vereség miatt. Az APOEL-nél az elmúlt négy évben átlagosan félévente cseréltek edzőt.
    

Tramezzani utódja az 53 éves német Thomas Doll lett, aki 2013 és 2018 között a Ferencváros trénereként egy bajnoki címet és három Magyar Kupa-trófeát nyert, tavasszal pedig a Bundesligából kiesett Hannovert irányította. Szerződése 2021 májusáig szól. A klub honlapjának beszámolója szerint már a Qarabag elleni visszavágón is Doll ül az APOEL FC kispadján.

Legfrissebb híreink