Tesztelik a Bozsik Arénát - reakció

Maximális extázis.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

,,László Dávid mindenképp győzelemmel adózna a klubnak

Nem éppen átlagos mérkőzés következik a Budapest Honvéd második csapata számára, hiszen László Dávidék Szekszárdi UFC elleni NB III-as bajnokija egyben az új Bozsik Aréna tesztmeccse is lesz. A 19 esztendős játékos ennek megfelelően hatalmas lelkesedéssel mesélt honlapunknak a vasárnapi megméretésről.

„Elsőre fel sem fogtuk a hírt, mindannyian azt hittük, hogy Miki bá (Simon Miklós vezetőedző – a szerk.) csak viccel – mosolygott László Dávid, a csapat házi gólkirálya. – Aztán persze extázisba kerültünk, s már szinte csak erről beszélünk a srácokkal, nem is lehet szavakkal leírni az érzéseinket. Még most is nehéz elhinni, hogy mi játszhatjuk az első mérkőzést az új Bozsik Arénában, ezekben a nehéz időkben pláne hatalmas lelkifröccsként ért minket. Nyilván a szurkolók hiányozni fognak, de biztos vagyok benne, hogy amint teljesen birtokba vehetjük a stadiont, és csillapodik a járványhelyzet, számtalan kispesti drukker fogja hétről hétre győzelembe hajszolni itt a Honvédot.”

Bár az egész csapatot pozitívan sokkolta a tesztmeccs híre, László Dávid még egy olyan megtiszteltetésben is részesül, amelyre egészen biztosan nem számított ilyen fiatalon…

„Néhány nappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy csapatkapitányként én vezethetem ki először a Honvédot a Bozsik Aréna gyepére – lelkendezett a támadó. – Nagyon örülök neki, de tisztában vagyok vele, mekkora felelősséggel is jár. Nem vagyok izgulós típus, most sem feszengek, szimplán csak tűkön ülve várom a vasárnapot. Egyelőre kívülről láttam csak a stadiont, de szinte minden nap eljöttem mellette, folyamatosan figyeltem hogyan készül, s biztos vagyok benne, hogy semmihez sem fogható élmény lesz itt játszani.”

A Honvéd második csapata a Szekszárdi UFC-vel karöltve teszteli a piros-feketék jövendőbeli otthonát. A mieink múlt heti győzelmükkel a tabella 5. helyére léptek előre, a megszerzett 40 ponttal 21 egységgel előzik meg a 18. pozícióban tanyázó riválisukat.

„Nem lehet egy ellenfelet sem lebecsülni – állította László Dávid –, erre jó példa a múlt heti találkozónk is. Bár a végén fölényes győzelmet arattunk, nagyon megszenvedtünk a Hódmezővásárhellyel, s előtte a Vác ellen is rendkívül nehéz meccset játszottunk. Jobb játékot várok a csapattól, mint az első két tavaszi bajnokin, ehhez én is szeretném hozzáadni a magam részét. Mindenképp csak a győzelem elfogadható, nemcsak saját magunk szempontjából, de úgy érzem, tartozunk ezzel a Honvédnak, a klubnak és a szurkolóknak egyaránt.”

A találkozó március 14-én, vasárnap 11:00 órától kezdődik, a járványügyi rendelkezések értelmében zárt kapuk mögött. A mérkőzésről a terveink szerint streamen keresztül számolunk be.

NB III., KÖZÉP CSOPORT, 24. FORDULÓ

Budapest Honvéd II–Szekszárdi UFC

Bozsik Aréna, zárt kapuk mögött

Március 14., vasárnap, 11:00

V.: Katona Balázs"

Legfrissebb híreink