Terveiről beszélt a Fradihoz visszatérő játékos

Kölcsönjáték után bizonyítana a futballista.

Forrás:

Silye Erik az előző szezonban a Mezőkövesd csapatát erősítette kölcsönben. A 22 éves futballista a nyáron visszatért a Fradihoz, a bajnokcsapat tagjaként jelenleg Ausztriában vesz részt az edzőtáborban. Silye a Kövesdben 20 NB I-es mérkőzésen jutott szóhoz a 2018/19-es szezonban.
 
A balhátvédnek többek között Marcel Heisterrel kell megküzdenie a csapatba kerülésért. Ennek ellenére komoly célt tűzött ki maga elé Silye, aki mindent megtesz azért, hogy a kezdőcsapat tagja legyen.
 

Rebrov komoly üzenete a Fradi-játékosoknak - NB1.hu

 

"Ha a posztomon három ember lenne még rajtam kívül, akkor is ugyanilyen motivált lennék, hiszen mi lenne annál nagyobb siker Magyarországon, mint a Ferencváros kezdő tizenegyében pályára lépni? Egy emberrel kell megküzdenem, vagy néggyel, nem oszt, nem szoroz. Mindent megteszek, hogy előbb vagy utóbb, de a Fradi kezdőjében legyek" - fogalmazott Silye, aki elmondta legfőbb erősségének azt tartja, hogy végigrobotolja a meccseket, míg a fejjátékán feltétlenül javítania kell. 
 
Silye úgy véli, a mezőkövesdi időszak nagyon hasznos volt, főleg taktikailag fejlődött sokat. Egyébként a Fradihoz visszatérő játékosnak Rebrov is elmondta az utasításait. 
 
"Nekem annyit mondott, amit nyilatkozott is: mutassam meg magam, mutassak extrákat, és ha úgy látják a szakmai stábbal, akkor biztosan megkapom a lehetőséget" - szögezte le Silye.  

Legfrissebb híreink