Technikai kérdésen múlhat Lang Franciaországba igazolása

Székesfehérvár – A francia élvonal újonca és a Vidi mindenben megegyeztek.

Forrás: nso.hu

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dijon a nyári átigazolási időszak utolsó napján ajánlatot tett Lang Ádámért, a Videoton magyar válogatott középhátvédjéért, amit a székesfehérvári klub el is fogadott – értesült az nso.hu.

 

A lap úgy tudja, hogy a Dijon és a Videoton mindenben megegyezett egymással Lang Ádám átigazolása ügyében, ám a francia klub kicsúszott a regisztrációs határidőből, azaz nem tudta időben rögzíteni az átigazolást a nemzetközi átigazolási rendszerben (TMS).

 

A Nemzeti Sport érdeklődésére a játékos menedzsere, Illés Zoltán elmondta: az éjszaka folyamán megszületett az egyezség, és a Feröer elleni válogatott mérkőzés után Lang elutazik a francia klubhoz.

 

Azt az értesülést ugyanakkor Illés sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a Dijon kicsúszott a regisztrációs határidőből – azaz a klubváltást még nem tekinthetjük hivatalosnak, már csak azért sem, mert a két érintett csapat még nem kommunikálta. Az átigazolásról a neves L’Équipe is beszámolt, hozzátéve, hogy a két klub időben megküldte a papírokat az ügyletről.

 

A legutóbbi idényben a másodosztályban második helyen végző, s ezzel az élvonalba feljutó Dijon három fordulót követően három ponttal a 15. helyen áll a Ligue 1-ben. A csapat az előző körben hazai pályán 4–2-re megverte a Lyont.

Legfrissebb híreink