Távozott a Mezőkövesd volt csapatkapitánya

Tavasszal még vezérként lépett pályára.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd közleménye:

Kétévnyi közös kapcsolat után, elköszönt egymástól Iszlai Bence, és a Mezőkövesd Zsóry FC együttese. A kiváló középpályás az elmúlt szezonokban hasznos és értékes tagja volt a csapatnak, amelyben sokat tett a tavalyelőtti élvonalbeli tagság megőrzéséért, az elmúlt évadban pedig a klub történetének eddigi legjobb bajnoki helyezése, a hatodik pozíció eléréséért.

 

A nyári átigazolások során alaposan megerősödött a posztján való csata a pályára kerülésért, hiszen például korábbi fehérorosz, és magyar válogatott játékos is érkezett Matyóföldre. Mindezek alapján Iszlai Bence a több játéklehetőség reményében úgy döntött, máshol képzeli el további pályafutását, a klub vezetése pedig partner volt ebben.

– Való igaz, elég komoly erősítések történtek a nyáron, elég sokan is lettünk hirtelen arra a pozícióra, ahol én is játszani szoktam, mindent mérlegelve pedig úgy döntöttem, máshol szeretném folytatni labdarúgó pályafutásomat – fogalmazott honlapunknak búcsúzóul a huszonkilenc éves játékos.

 

– Olyan helyzetbe kerültem, amilyenbe korábbi karrierem során még nem, és nagyon nem szerettem volna a kispadon, vagy a lelátón helyet foglalni, amikor én a pályán érzem jól magam. Nincs bennem ellenérzés, ez egy természetes dolog, ilyen az élet, és a futball, szóval nincs ezzel baj. A gond az lett volna saját magammal szemben, hogyha maradok, mert én mindenképpen játszani szeretnék. Abban, hogy ez a szerződésbontás ilyen gördülékenyen ment, köszönettel tartozom a klubvezetésnek, amelynek egyébként is mindent köszönök, mert nagyon szép két esztendőt töltöttem Mezőkövesden. Szintén köszönet illeti a szurkolókat, sok szeretetet kaptam tőlük, és mindig támogattak, a csapatnak pedig további sok sikert kívánok!

Arra a kérdésre, hogy a távozó játékos hol folytatja pályafutását, egyelőre nem kaptunk választ, mindössze annyit, hogy néhány napon belül minden eldől. Végezetül a magunk nevében mi is csak minden jót tudunk kívánni Iszlai Bencének, és bízunk benne, mindig is pozitívan fog visszaemlékezni a Mezőkövesden töltött időszakra."

Legfrissebb híreink