Távozik-e csapatától Kleinheisler László?

Ő maga nyilatkozott, hogy érzi magát.

Forrás: Réti Zsolt

2019 februárja óta az NK Osijek játékosa Kleinheisler László. A magyar válogatott 27 éves játékosát (akit Eszéken mindenki csak Lacikának hív) 2023 nyaráig szerződés köti az eszéki klubhoz, nemrégiben pedig a glas-slavonije.hr portálnak nyilatkozott, hogyan érzi magát a csapatnál, hisz korábban szó volt arról, hogy távozhat - ennek ellenére nemrégiben szerződést hosszabbított.

"Tökéletesen érzem magam Eszéken, és ez nem csak udvariasság, hanem tényleg így gondolom. A barátnőm eszéki, így a sportban és a magánéletben is kiteljesedtem. Szeretek ebben a városban élni, és már az első benyomás nagyon jó volt, mert csodálatos embereket ismertem meg, akik nagyszerűen bánnak velem, és akikről sok helyzetben rájöttem, hogy nyitottak arra, hogy mindenkinek segítsenek, és kellemessé tegyék az eszéki tartózkodást. Több év hideg asztanai élet után nap, mint nap izgatott vagyok, mert az emberek barátságosak, mert a szurkolók, akikkel a városban találkozom, mindig szurkolnak, és ezek nagyon sokat jelentenek nekem. 

Lacika se zaljubio i u Osijek i u Osječanku

 

Örülök a körülöttünk lévő rengeteg növényzetnek, a rengeteg parknak, sétánynak... Ma a legtöbb nagyváros nem ilyen, általában magas épületek és beton vesz körül, és ez nem tesz boldoggá. Asztanában sem voltak ilyen parkok, és számomra ez a mindennapi élet fontos tényezője. Olyan srác vagyok, aki szabadidőben szeret távol lenni az otthontól, szeretek sétálni, ellátogatni a városi létesítményekbe, és ebből a szempontból Eszék pont az, amire szükségem van. Általában a Dráva mellett sétálok a kutyámmal, szeretünk állatkertbe járni, vagy bowlingozni, mert ezek azok a lehetőségek, amelyekkel ki tudok kapcsolódni a fociból. Valójában Eszék egy rám szabott város, mert minden megvan, ami ahhoz kell, hogy itt jól érezze magát az ember."

S hogy hogy áll a konyhával, egyben a jövővel?

"Annyi remek étterem van Eszéken és környékén, hogy nehéz valamit kiemelni. Fnomak az ételek, sok helyi specialitást kipróbáltam, úgyhogy mindent csak dicsérni tudok. Számomra teljes siker volt az Eszékre érkezés, és bárhová is visz a jövőben a futballpályafutásom és az életem, mindig szívesen térek vissza ebbe a városba."

Legfrissebb híreink