Távozik a Fradi grúz válogatott védője?

Visszatérhet előző állomáshelyére.

Forrás: Ferencváros

2019 januárjában lett a Ferencváros játékosa, a 13-szoros grúz válogatott játékos, Lasa Dvali. Dvali 15 NB I-es mérkőzésen játszott, középső védő létére 2 gólt is szerzett.

Egyet tavaly februárban a Loki ellen, azon a mérkőzésen ollózta Zsóri Dániel a Puskás-díjas találatát. A másikat a Kövesd ellen szerezte április  13-án.

Bőle Lukács: megerősítve! - NB1.hu

Délután egyedüliként jelezte az nb1.hu, hogy a Fradi játékosa Zalaegerszegre kerül. Íme, a két klub bejelentése: ZTE "Bőle Lukács fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre. A 2020-as téli átigazolási időszak utolsó napján minőségi erősítést jelentő középpályást igazolt klubunk: nyárig kölcsönvettük a Ferenváros 29 éves játékosát, Bőle Lukácsot.

Dvali 2019 első felében stabil kezdőnek számított, azóta viszont csak 3 bajnokin volt kezdő az ősszel, és mivel Otigba Kenneth is felépült, még kevesebb esélye van a kezdőcsapatba vagy a kispadra kerülni.

Az nb1.hu lengyel forrásokból úgy értesült, hogy a Pogon ismét szívesen látná a soraiban a védőt, sőt, egyes, hivatalosan meg nem erősített híreink szerint igen közel áll a visszatéréshez.

Legfrissebb híreink