Távozhat a Honvéd egyik zseniális téli igazolása

Budapest – Nem lepődnénk meg, ha a másikra is ez a sors várna.

Forrás:

Az nso.hu-n lehetett olvasni Ivan Lovricra kihegyezett írást, az elemzés körbejárta, hogy sok sérülés és több játékos gyenge formája sem könnyíti meg Supka Attila vezetőedző dolgát.

Az írásban azonban volt egy számunkra kiemelkedően fontos mondat is. Hasonló témakörrel tegnap foglalkozott az nb1.hu, azt veséztük ki, miért sokkal gyengébb a Vasas és a Honvéd a tavalyi teljesítményénél. A kispestiekkel kapcsolatban megírtuk, a bajnoki címmel járó bevételekből hihetetlen módon nem jutott elég della Marco Rossi megtartására, sem a megfelelő erősítésekre. Sem a télen, sem a nyáron.

Sóval jött a télen Tomás Kosút és Tonci Kukoc. Kukoc érkezése után a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában mindennél jobban küzdő oroszlánnak állította be magát, ettől sokak kedvence lett Kispesten, pedig a teljesítmény alapján kell mindenféle sorrendet felállítani. Kukoc eleinte játszott, vagyis pályán volt, majd kikerült a csapatból. Mert végre kiderült, hogy mi tud. Kosúttal ugyanez történt, vele kapcsolatban konkrétan állította az nso, hogy a nyáron távozni fog…
 

Legfrissebb híreink