Távozhat a Honvéd egyik legjobbja

Román játékos pótolhatja.

Forrás:

A török első osztályú Kasimpasa élénken érdeklődik Gróf Dávid iránt, olyannyira, hogy a Nemzeti Sport információja szerint az isztambuli klub hamarosan írásos ajánlatot tesz a Budapest Honvédnak. Mint ismert, a futballista szerződése a nyáron lejár, vagyis a kispestiek csak a téli átigazolási szezonban kaphatnak pénzt az értékükért. A kapuvédő többször is hangoztatta, hogy szeret Kispesten játszani, hiszen a drukkerek imádják, nem is kívánkozik el a XIX. kerületből, kivéve, ha külföldre hívják, elvégre nagy vágya újra légiósként szerepelni. Gróf Dávid korábban már megjárta Skóciát, Angliát és Németországot is, és 2015-ben tért haza, Csákvárra.
 
„A hír igaz, valóban komoly érdeklődés mutatkozik Gróf Dávid iránt Törökországból – mondta lapunk megkeresésére Illés Zoltán, a kapus menedzsere. – Szóbeli egyezséget már kötöttünk a török klub vezetőivel, várjuk az írásos ajánlatot, amelyet továbbítok a kispesti vezetőknek. Remélem, napokon belül lezárul a történet, és valóra válhat Gróf Dávid álma, vagyis újra légiósként folytathatja.”
 
Ha a felek megkötik az üzletet, Gróf Dávid elégedett lehet, erős bajnokságba és klubba kerülne – a Kasimpasa jelenleg negyedik a török ligában, és szoros a verseny. A Basaksehir 35 ponttal áll az élen, az együttes mögött pedig négy csapat (!) is 29-29 pontot gyűjtött, így a Trabzonspor, a Malatyaspor, a Kasimpasa és a Galatasaray.
 
A hírek szerint a kispesti klub már gondoskodott is kapusa pótlásáról, román légiós érkezéséről hallani. 
 
Az nb1.hu már január 5-én jelezte, hogy Gróf távozhat a télen.
 

Legfrissebb híreink