Szurkolói miatt fizethet az Újpest és a Honvéd

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a ZTE elleni hazai, valamint az FTC és a Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz ismételt használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Honvédot, az FTC és a Kisvárda elleni hazai, valamint a Gyirmót FC Győr elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy elzárt területre történt bedobása és az asszisztens pénzérmével történt megdobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Diósgyőr - Soroksár mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

A FEB a Salgótarján - Hidasnémeti mérkőzéssel kapcsolatban a Salgótarjánt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (tárgy elzárt területre történt bedobása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Szekszárd - Hódmezővásárhely mérkőzéssel kapcsolatban a Hódmezővásárhelyt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (pirotechnikai eszköz használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és kupák

Urbán Gábor (Budapesti AK) 4 és Dobos Dávid (UTE) 2 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Legfrissebb híreink