Szurkolói miatt fizethet a ZTE, a Loki és a Fradi

Hivatalos bejelentés.

Forrás: DVSC/Facebook

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t a DVSC és az Újpest elleni hazai és a Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért  (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, az ellenfél szurkolóit sértő molinó kihelyezése, mérkőzés rendbontás miatti felfüggesztése és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz ismételt használata)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t az FTC és a Kisvárda elleni idegenbeli és a MOL Fehérvár elleni hazai mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért  (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy játéktérre történt bedobása és pirotechnikai eszköz használata)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a ZTE-t a Honvéd és a Paks elleni hazai és az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért  (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és a játékvezető pénzérmével történt megdobása)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Budaörs–Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért  (tárgyak játéktérre történt bedobása)  írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és kupák

Csoma Alpár (Nyírgyulaj) és Vincze Szabolcs (Szigetszentmiklós) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Legfrissebb híreink