Szurkolói buszt indít a Vidi, gyerekeket lepett meg a Kisvárda

Nyereményjátékot hirdetett az MTK.

Forrás: kisvardafc.hu

MOL FEHÉRVÁR FC
Minimum 30 fő jelentkezése esetén indul el a különjárat október 2-án. A jegy ára 5990 forint.

Klubunk szurkolói buszt indít Debrecenbe, a DVSC - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzésre október 2-án. A különjárat minimum 30 fő jelentkezése esetén közlekedik majd.

Jelentkezni a VidiShopban lehet nyitvatartási időben, szeptember 30. 17.00-ig, a jegy ára 5990 forint, ami a biztosítást nem tartalmazza.

A busz október 2-án, szombaton 14.30-kor indul Debrecenbe a Piac térről, a Munkaügyi Központ elől, vissza pedig 22.00-kor, a Nagyerdei Stadion vendégparkolójából.

KISVÁRDA
Meglepetésvendégei voltak csütörtökön a kisvárdai Csigaház korai fejlesztő központnak, ahol Joao Janeiro vezetőedzővel az élen csapatunk játékosai tették tiszteletüket az ott dolgozók és a foglalkozásokon lévő gyermekek nagy örömére.A Csigaházban térítés nélkül elérhető a Dévény-féle gyógytorna a Dévény Anna Alapítvánnyal való együttműködés jóvoltából. Az intézmény integrált játszóházat üzemeltet, ahol szabadidős tevékenység keretében, szülinapokon, nyílt napokon, valamint egyszerű hétköznapokon is szeretettel várják a szórakozásra váró kicsiket. A korai fejlesztési központ átfogó célja, hogy a környékünkön élő, eltérő fejlődést mutató gyermekek megfelelő ellátást kapjanak képességeik kibontakoztatásához.

Játékosaink nem érkeztek üres kézzel, az öltözőben jótékonysági céllal összegyűjtött pénzadományt, valamint képességfejlesztő játékokat is vittek ajándékba. No meg, a csapat tagjainak aláírásával ellátott labdát, miközben néhányan ismerkedtek és együtt játszottak a gyerekekkel.

Matusné dr. Bíró Mariann ügyvezető a gyerekek nevében is örömét fejezte ki a látogatásunk apropóján, megköszönte a felajánlott pénzt és játékokat, Joao Janeiro vezetőedzővel pedig abban maradtak, hogy legközelebb a csapat egyik edzésén találkoznak majd egymással.

MTK
Az immár hagyományos, mérkőzést megelőző tippjátékunkon exkluzív nyereményért játszhatnak szurkolóink hétvégén.

A kezdetektől óriási népszerűségnek örvend a mérkőzések előtti tippjátékunk, ahol rendre több százan próbálják meg előre helyesen megtippelni a hétvégi találkozó pontos végeredményét. Tippjátékunk egy ideje hivatalos Instagram-profilunkon fut, és a Mezőkövesd elleni találkozóval kapcsolatos nyereményjáték már elérhető a közösségi felületen, ráadásul exkluzív nyereményért. 

Egy szurkolónk, aki helyesen tippeli meg a szombati bajnoki végeredményét, majd a szerencse neki kedvez, egy egész évre szóló VIP-bérletet nyer. A névre szóló VIP belépő a teljes 2021/22-es szezonra érvényes az Új Hidegkuti Nándor Stadion VIP szektorába, a hazai NB I-es és NB III-as bajnokikra, valamint kupamérkőzésekre is.

Érdemes tehát azoknak is csatlakozniuk több ezres Instagram-közösségünkhöz, akik még nem követik az MTK Budapest Instagram-profilját. Csatlakozni ITT LEHET (majd ott a Követem gombra kattintva), majd azt követően lehet részt venni a már elérhető tippjátékban. 

Legfrissebb híreink