Szuperkupa: elindult a jegyértékesítés

Hivatalos közlemény.

Forrás: mlsz.hu

A mai naptól az európai szövetség hivatalos oldalán lehet leadni a jegyvásárlási igényeket a szeptember 24-i (21.00) Bayern München-Sevilla UEFA Szuperkupa-döntőre, amelynek a Puskás Aréna ad otthont. Ha a jegyigénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik vásárolhatnak belépőket - jelezte a hivatalos honlapján az MLSZ.

Az UEFA augusztus végén hivatalos döntést hozott arról, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Szuperkupa-döntőt, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának 30 százalékát lehet felhasználni a BL-győztes Bayern München és az EL-győztes Sevilla mérkőzésén.

Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló számára nyílik lehetőség arra, hogy élőben tekintse meg az világsztárokkal felálló csapatok találkozóját. A belépőket a mai naptól lehet igényelni, kizárólag az UEFA erre létrehozott felületén 30, 60 és 120 eurós jegyárak mellett.

Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető a https://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.html weboldalon. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).

Az UEFA tájékoztatója a jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekről a következő linken érhető el: https://support.tickets-scup.uefa.com/
A mozgáskorlátozott szurkolók is két jegyet igényelhetnek, minden mozgáskorlátozott jegy mellé egy darab ingyenes jegy jár egy kísérő számára (a kísérőjegy iránti igényt a regisztráció során kell jelezni).

A jegyvásárlásról és a mérkőzésen való részvétel feltételeiről a https://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.html oldalon érhető el tájékoztatás.

Legfrissebb híreink