Szuperhőst csináltak az edzőből a diósgyőri szurkolók - kép

Imádják Feczkó Tamást.

Forrás: DVTK/Facebook

Nehéz fába vágta a fejszéjét Feczkó Tamás, amikor elfogadta a DVTK ajánlatát. A tréner szeptemberben bólintott rá a piros-fehér klub ajánlatára, ekkor a Diósgyőr az utolsó helyen szerénykedett a táblázaton. Feczkó egyébként a spanyol Fernando Fernándezt váltotta.

Feczkó munkája egyre jobban beérett, a gárda az ötödik pozíciót foglalja el jelenleg. A miskolciak az előző öt fordulót veretlenül zárták, a begyűjthető tizenöt pontból tizenegyet szereztek meg. 

Az eredményeknek hála Feczkó egyre nagyobb népszerűségnek örvend a diósgyőri szimpatizánsok körében. A tréner március hetedikén ünnepelte a névnapját, ekkor az Újpestet fogadta a csapata. A játékosai három ponttal lepték meg a szakembert a 2-1-es győzelemnek köszönhetően. Feczkó névnapjáról a drukkerek sem felejtkeztek el, a következő molinóval köszöntötték: "Boldog névnapot Feczkó-mackó!"

Fura üzenetet kapott a DVTK-szurkolóktól Feczkó Tamás - kép - NB1.hu

 

Feczkó népszerűsége töretlen, ezt bizonyítja, hogy az Amíg élek én szurkolói portál a Facebookon egy szuperhőssé varázsolta a mestert. Íme a kreatív munka eredménye:

DVTK szurkolói portál - amigeleken.hu

 

Feczkó korábban a Balmazújvárossal történelmi sikert ért el, ugyanis a Hajdú-Bihar megyei alakulatot az élvonalba vezette. Később az MTK-nál is dolgozott.

Legfrissebb híreink