Szükség van-e Újpesten az edzőváltásra? - reakció

Válaszolt a lilák trénere.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Ahogy korábban már jeleztük, az Újpest csapata 3-1-es vereséget szenvedett hazai környezetben a Gyirmóttól. A lila-fehérek így nyolc forduló után is nyeretlenek az NB I-ben: 

Arról is beszámoltunk már, hogy a meccs után az újpesti drukkerek odahívták magukhoz a játékosokat, hiszen ki akarták fejezni a nemtetszésüket:

A találkozó utáni sajtótájékoztatón arról is megkérdezték Michael Oenninget, hogy ő és a szakmai stábja élvezi-e még a vezetőség bizalmát:

"Igen, miért ne élveznénk a bizalmat? Ha velem, mint vezetőedzővel lenne probléma, azt érezném, és természetesen ebben az esetben el is gondolkodnék azon, hogy szükséges-e váltani. Még nem kell takarodót fújni, hiszen nyolc bajnokit játszottunk le, emellett a nemzetközi porondon is volt pár meccsünk, sőt, a Magyar Kupában is volt mérkőzésünk. Az a legnagyobb kérdés, hogy miért vagyunk ilyen eredménytelenek, és miért nem sikerül meccseket nyernünk. Nem hiszem, hogy ha lecserélnének engem egy új edzőre, akkor megoldódnának a problémák" - mutatott rá az Újpest vezetőedzője.

Michael Oenning meccs utáni értékelése:

Csertői Aurél nyilatkozata:

Legfrissebb híreink