Sztár lett: megrohamozták az újságírók Szalai Attilát

Elmondta, hol szeretne játszani néhány év múlva.

Forrás: fenerbahce.org

Edzés előtti sajtótájékoztatón állta az újságírói kérdéseket Szalai Attila. A magyar válogatott védő remekül mutatkozott be a Fenerbahcéban, mindhárom meccset nagyszerű teljesítménnyel játszotta végig - általa lett igazán stabil a védelem, nem véletlen, hogy mindhárom találkozót megnyerték, mindössze egy gólt kaptak, és vezetik a török élvonalt.

A fenerbahce.org közölte a 23 éves játékos válaszait, ebből idézünk. "Szeretnék köszönetet mondani, hisz az első pillanattól kezdve hatalmas szeretettel fogadtak a Fener szurkolói, és azóta is tetszik nekik a játékom. Büszkeség ennek a családnak a részese lenni. alig várom a továbbiakat. Örülök, hogy jó úton haladunk, mert ilyen a mentalitásom: a kemény munkában hiszek, aminek meglesz a gyümölcse. 

Voltak ajánlataim télen más csapatoktól is, de az, hogy egy ekkora klub figyelmét felkelted, visszajelzést ad, hogy jó úton jársz. Nagy lépés, hogy itt vagyok. Minden játékos álma, hogy a legnagyobb bajnokságok egyikében futballozzon, nekem is célom, de csak néhány év múlva.

 

Szombaton jön a török szuperrangadó, a Fener a Galatasarayt fogadja. "Ez az egyik legnagyobb rangadó a világon, rengeteget jelent minden játékosnak, nem kell extra motiváció. Nagy harcot várok, a mi győzelmünkkel, hisz a bajnoki címért hajtunk" - mondta az egyszerűen csak Attilának hívott Szalai (ez a név Törökországban is használatos), aki azt is elárulta: Virgil van Dijk a legnagyobb példaképe, és az Európa-bajnokságon megmutatná, hogy a magyar válogatott fel tudja venni a versenyt a világ legjobbjaival is."

Legfrissebb híreink