Szövetségi kapitány lesz Rebrov?

Szépen lehordta az újságírókat.

Forrás: FTC/Facebook

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a hétvégén a Puskás Akadémiával, így nem tudta bebiztosítani az újabb bajnoki címét. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Szerhij Rebrovot többek között a jövőjéről is megkérdezték.

"Még egy évig érvényes a szerződésem a Fradinál, de nem tudom, hogy mit hoz a jövő" - felelte sejtelmesen a kérdésre az ukrán szakember. Íme a teljes sajtótájékoztatóról készült videó: 

A Blikk is foglalkozik Rebrovval, az ukrán szakember a szombati rangadó előtt például az egyik ukrán portállal beszélgetett. A nyilatkozatában egyébként kemény kritikát fogalmazott meg az újságírókról:

"Nem olvasok újságokat, így a pletykákról sem tudok. A munkára koncentrálok. Nem arról van szól, hogy jó, vagy rossz egy cikk. Nekem a saját értékelésem és a szakértők véleménye fontos, az újságokat többnyire azok írják, akik nem értenek a futballhoz. Még van egy éves szerződésem, a szezont kell előbb befejezni. Aztán meglátjuk. Soha nem lehet tudni, mi fog történni holnap. A szezon véget ér, a többi majd kiderül" - idézi a sport.ua-nak nyilatkozó Rebrovot a Blikk. 

Ihor Cvik úgy értesült, hogy Rebrov Ukrajnába szeretne visszatérni. A Sportanalytic.com szerint nem lenne elképzelhetetlen, hogy Rebrov az ukrán válogatottnál vállal munkát. 

 

"Bár Sevcsenkónak a szerződése csak 2022-ben, a katari vb végéig szól, könnyen lehet, hogy az Európa-bajnokság után már távozni fog. Taktikai hibák miatt két vb-selejtezőn, a kazahok és a finnek ellen is elherdáltunk 2-2 pontot, mindkettőt idehaza. Ha az Eb-n az osztrákok és az észak-macedónok ellen sem sikerül pozitív eredményt elérni, akkor a közvélemény nyomására távozni fog a kapitány. Ha mégis jól teljesítenek az ukránok, akkor Rebrovnak még úgy is van egyéves szerződése, és 2022-ben jöhet el a csere" - vélekedett Cvik. 

 

Rebrov 2018-ban érkezett a Fradihoz, eddig két bajnoki címet nyert a klubbal, de a harmadiktól is egy hajszál választja el. 

Legfrissebb híreink