Szófia helyett: kórházhoz látogattak a válogatott ultrái

Megteszik, ami tőlük telik!

Forrás: Facebook/Szurkolók Magyarországért

Normál esetben ma a magyar válogatott szófiai Eb-pótselejtezőre figyelt volna az ország, ám a koronavírus-járvány abszolút megtörte az álmokat - legalábbis egyelőre. A Carpathian Brigade bámulatos szurkolásuk helyett sem tétlenkedett azonban, összefogást hirdetett.

Ennek köszönhetően a csoport tagjai és barátai egy gyors adományozás megvalósításában tevékenykedtek, mintegy 300.000 forint értékben: a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház intenzív osztályának egy újonnan vásárolt mosó-szárítógépet adományoztak, ugyanis erre (is) nagy szükségük volt. Emellett létszükségleti termékeket, valamint kisebb ajándékokat is vittek az intézménynek, s annak dolgozóinak, így támogatva és segítve a "frontvonalban harcolók" mindennapjait. 

"Külön köszönet a gyümölcsökért a Stégelé Kft.-nek, valamint az önzetlen segítségért a VIA Bérautó - Viarent Magyarország csapatának is, akik lehetővé tették, hogy az adományainkat eljuttathassuk a helyszínre! Arra biztatunk mindenkit, lehetőségeihez mérten segédkezzen, járjon utána, hol, mire van szükség, illetve támogassa a szurkolók jótékonysági akciót, gyűjtéseit. Egységesen, összefogva óriási dolgokra vagyunk képesek!" - jelezték.

Legfrissebb híreink